Hall d’accés. Hospital Infantil Sant Joan Déu

©Lluís Casals

Hall d’accés. Hospital Infantil Sant Joan Déu

ARQUITECTURA I INTERIORISME: LLONGUERAS CLOTET ARQUITECTES

AMBIENTACIÓ / DISSENY GRÀFIC: RAI PINTO I DANI RUBIO

Espai addicional adjunt a la façana existent que connecta amb l'hospital amb el carrer, i que damunt el mateix hall genera una terrassa. Aquest espai ens recorda l'ús terapèutic del sol com a tractament pels nens als hospitals del segle XIX. Tonalitats de grisos com a base per a l'explosió de color. A l'interior: la nova àrea de benvinguda de l'hospital "El cos humà".

 

Explosió de color. Formes sorprenents. Claraboies i llum natural. Jocs convencionals i digitals.

 

Client

Hospital Sant Joan Déu

Col·laboració

Rafael Delgado

Localització

Esplugues del Llobregat. Barcelona

Superfície

777,35 m²

Any

2016

Projectes relacionats Sanitat