Centre ecosostenible de diàlisi. Terrassa

Centre ecosostenible de diàlisi. Terrassa

Centre de diàlisi ecosostenible, edifici referència per totes les clíniques del grup Fressenius Medical Care. Volum de dues plantes. En PB i p1, les dependències principals i instal·lacions i magatzems en PS.

Prioritat a dotar de llum natural les sales de tractament, distribuïdes al voltant d'uns patis que permeten la ventilació i il·luminació natural. La façana principal a carrer es presenta com a imatge corporativa de l'empresa Fressenius. Una planta baixa vidriada dota les sales d'espera de llum natural. En planta primera, una gelosia de panell prefabricat de formigó perforat acull el logotip de l'empresa i protegeix d'intimitat les sales de tractament sense privar-les de llum natural. La façana es disposa retrassada respecte l'alineació del carrer permetent un espai exterior de desencotxament d'ambulàncies i pacients.

Client

Fressenius Medical Care

Col·laboració

Maria Llongueres

Localització

Av. Can Jofresa,6. Terrassa

Superfície

2.788 m²

Any

2014

Projectes relacionats Sanitat