Delegació de Barcelona per l'associació espanyola contra el càncer

©Lluís Casals

Delegació de Barcelona per l'associació espanyola contra el càncer

ARQUITECTURA I INTERIORISME: LLONGUERAS CLOTET ARQUITECTES

Les noves Oficines de l’AECC permeten una relació directa amb l’exterior dels espais oberts d’ús més públics i es van privatitzant a l’interior per garantir la confidencialitat dels usuaris, sempre garantint unes visuals a l’exterior. El programa s’organitza per garantir la il·luminació natural que proporcionen les tres façanes existents a l’exterior. El projecte representa la voluntat de l’AECC per visualitzar-se i obrir-se a la societat. Representant aquesta voluntat, les grades permeten aquesta relació directa de l’espai exterior del carrer amb els espais de relació interiors, convidant a entrar els usuaris. Materials de fàcil manteniment, duradors, fàcils de reparar, higiènics, càlids, acústics com ara vinílics per parets, els paviments de parquets laminat i PVC, el sostre absorbent acústic.

Economia de recursos i energètics

- Màxim aprofitament de la llum natural.

- Sistema de llums en LED.

- Sistema de climatització individual per zones.

Client

Associació espanyola contra el càncer

Col·laboració

Joel Pera

Localització

Barcelona

Superfície

1230 m²

Any

2017

Projectes relacionats Sanitat